Calzone pizza wrap
<<Home
6 personen
5 personen
4 personen
3 personen
Punten
2,5
Klusjes voor de hulp Chef
– Calzone vullen.
– Bovenkant bestrijken met ei en bestrooien met kaas.
Tijd
32 min
Gezond eten leuk en makkelijk voor het hele gezin!
Volg ons op social media
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
6 personen
- 6 stuks volkoren wrap
- 100 milliliter passata (gezeefde tomaten)
- 135 gram champignon
- 1,5 bol mozzarella
- 0,75 stuks courgette
- 12 zongedroogde tomaatjes
- 1,5 ei
- 1,5 handje geraspte kaas
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Snijd de courgette, champignon, gedroogde tomaat en mozzarella klein.
Stap 3
Smeer de helft van een wrap in met de passata en houd een centimeter van de rand vrij, (dit is heel belangrijk). Doe de gesneden ingrediënten op de passata let op dat je niet te veel doet.
Stap 4
Klop het ei los en besmeer de rand langs de tomatensaus met ei, vouw de wrap dicht en druk goed aan, wacht 3 minuten tot het ei iets begint te drogen en te plakken en druk nogmaals goed aan met je duimen, zorg dat je elk plekje goed aan drukt.
Stap 5
Bestrijk de bovenkant met ei en bestrooi met wat geraspte kaas, plaats de calzone ongeveer 12 minuten in de oven.
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
5 personen
- 5 stuks volkoren wrap
- 85 milliliter passata (gezeefde tomaten)
- 115 gram champignon
- 1,25 bol mozzarella
- 2/3 stuks courgette
- 10 zongedroogde tomaatjes
- 1,25 ei
- 1,25 handje geraspte kaas
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Snijd de courgette, champignon, gedroogde tomaat en mozzarella klein.
Stap 3
Smeer de helft van een wrap in met de passata en houd een centimeter van de rand vrij, (dit is heel belangrijk). Doe de gesneden ingrediënten op de passata let op dat je niet te veel doet.
Stap 4
Klop het ei los en besmeer de rand langs de tomatensaus met ei, vouw de wrap dicht en druk goed aan, wacht 3 minuten tot het ei iets begint te drogen en te plakken en druk nogmaals goed aan met je duimen, zorg dat je elk plekje goed aan drukt.
Stap 5
Bestrijk de bovenkant met ei en bestrooi met wat geraspte kaas, plaats de calzone ongeveer 12 minuten in de oven.
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
4 personen
- 4 stuks volkoren wrap
- 65 milliliter passata (gezeefde tomaten)
- 90 gram champignon
- 1 bol mozzarella
- ½ stuks courgette
- 8 zongedroogde tomaatjes
- 1 ei
- 1 handje geraspte kaas
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Snijd de courgette, champignon, gedroogde tomaat en mozzarella klein.
Stap 3
Smeer de helft van een wrap in met de passata en houd een centimeter van de rand vrij, (dit is heel belangrijk). Doe de gesneden ingrediënten op de passata let op dat je niet te veel doet.
Stap 4
Klop het ei los en besmeer de rand langs de tomatensaus met ei, vouw de wrap dicht en druk goed aan, wacht 3 minuten tot het ei iets begint te drogen en te plakken en druk nogmaals goed aan met je duimen, zorg dat je elk plekje goed aan drukt.
Stap 5
Bestrijk de bovenkant met ei en bestrooi met wat geraspte kaas, plaats de calzone ongeveer 12 minuten in de oven.
Ingrediënten / boodschappenlijstje:
3 personen
- 3 stuks volkoren wrap
- 40 milliliter passata (gezeefde tomaten)
- 65 gram champignon
- 0,75 bol mozzarella
- 1/3 stuks courgette
- 6 zongedroogde tomaatjes
- 0,75 ei
- 0,75 handje geraspte kaas
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2
Snijd de courgette, champignon, gedroogde tomaat en mozzarella klein.
Stap 3
Smeer de helft van een wrap in met de passata en houd een centimeter van de rand vrij, (dit is heel belangrijk). Doe de gesneden ingrediënten op de passata let op dat je niet te veel doet.
Stap 4
Klop het ei los en besmeer de rand langs de tomatensaus met ei, vouw de wrap dicht en druk goed aan, wacht 3 minuten tot het ei iets begint te drogen en te plakken en druk nogmaals goed aan met je duimen, zorg dat je elk plekje goed aan drukt.
Stap 5
Bestrijk de bovenkant met ei en bestrooi met wat geraspte kaas, plaats de calzone ongeveer 12 minuten in de oven.